Information

Arma Sweden är en milsim-grupp som är inriktad på realistiska spel där vi nyttjar förband med olika roller för att lyckas med våra scenarion. Vi spelar med struktur, ledarskap och utrustning som efterliknar det svenska försvaret för att få en viss inlevelse i våra spel. När du spelar med Arma Sweden förväntas du ta dig an den roll du väljer och ge ditt yttersta under våra spel, för att bidra till den realistiska miljö vi har skapat.

Ursprung

Gruppen skapades år 2014 i syfte att samla alla svenskar som ofta spelade tillsammans på offentliga servrar, och utvecklades därefter till en självständig milsim-grupp. Sedan dess har vi spelat många spel och fått många nöjda medlemmar. I dag har vi en kärngrupp som spelar tillsammans minst en gång i veckan för att tillfredsställa våra behov av realistiska, organiserade och inlevelserika spel.

Förväntningar

Vi tycker om orden milsim, realism och inlevelse, men ta inte för givet att allt går enligt militära bestämmelser. Arma 3 är trots allt ett spel; vi strävar efter en balans mellan de två världarna. Vissa saker går att överföra från verklighet till spel och andra inte. När du spelar med oss kan du dock helt klart förvänta dig en bra upplevelse, med många roliga uppdrag och häftiga eldstrider i våra egna scenarion. Vi använder modifikationer för att ge spelet mer karaktär. Dessa anpassar utrustningen till det som i dag används inom försvaret, och ger oss nya terränger att utföra scenarion på.

Under våra spel delas alla in i grupper som har olika uppgifter. En grupp består av ett antal soldater med olika roller, där varje på sitt sätt bidrar till att scenariot ska lyckas. Scenarion består av flertalet mål som måste utföras, och det är upp till högsta befäl på plats att skapa en plan, baserat på den information som finns tillgänglig, som samtliga grupper ska följa.

Ansökan

Om du tycker att det här verkar intressant så är du välkommen att spela med oss i Arma Sweden. Arma Sweden är i grund och botten en öppen grupp, vilket innebär att ingen ansökan krävs. Du rekommenderas att gå med i vår Steam-grupp och Discord-server där vi för den mesta av vår diskussion. Allt du behöver göra för att spela med oss är att installera våra modifikationer, anmäla dig till ett spel i kalendern, och dyka upp på TeamSpeak innan spelstart.